Scotland er opmærksom på e-cigarettens gode sider

National Health Scotland (NHS) har inkluderet e-cigaretten i deres retningslinier for hvordan man bedst kan stoppe med ryge. Dermed ser vi endnu et land som har fået øjnene op for e-cigarettens positive indvirkning.

e cigaret scotlandDet kan man læse i the Scotsman hvor begrundelsen skal findes i at flere fremtrædende forskere nu er gået ud og har anbefalet brugen af e-cigaretter, samtidig med at e-cigaretter er stødt stigende i popularitet blandt befolkningen.

Ifølge NHS har de fået øjnene op for at man skal minimere skaderne i forbindelse med vejen til det endelige rygestop, og her har e-cigaretten en god funktion, selvom man endnu ikke 100 % er klar over hvad virkninger vil være over lang tid, så tyder alt på at den er væsentlig mindre skadelig. Tidligere var der mange som udelukkende kun benyttede e-cigaretten som det eneste middel i kampen mod rygning, og da den ikke tilhørte de officielle anbefalinger, så blev brugeren afskåret fra en række andre tilbud, som man kunne kombinerer med e-cigaretten for at få det bedste resultat, men den tid er nu overe i Scotland.

Her på ecigaretguiden finder vi dette meget positivt, og vi er overbeviste om at e-cigaretter kan skabe en revolution, og hjælp en masse mennesker hvis den bliver kombineret med den viden vi allerede har om hvordan et rygestop udføres bedst muligt.