Hver dag kæmper vi på at gøre ecigaretguiden.dk til den bedste ressource online når det handler om e-cigaretter, og vi ønsker at være det bedste sted at kigge inden man køber en ny e-cigaret eller tilbehør.

Siden  er mere end en prissammenligningsside, udover at skabe et overblik over priserne på e-cigaret markedet, så har siden også til formål at oplyse om e-cigaretter og viderebringe gode råd, så folk kan få den bedst mulige oplevelse som “dampere”, samt holde sidens brugere opdateret.

Sådan startede det

Ideen til siden kom efter en oplevelse af at det var umuligt at overskue hvilke e-cigaretter der var på markedet, forskellen på dem, og ikke mindst mange ens produkter til vidt forskellige priser. I løbet af de sidste par år har der været åbnet og lukket mange butikker der sælger e-cigaretter, og ikke alle har været lige seriøse i deres tilgang til at drive forretning, derfor har der også været nogle knap så gode produkter på markedet i den spæde start, men dem som vi har valgt henvise til på denne side, de er alle etablerede webshops, som sælger nogle gine produkter, og som leverer en udmærket service. Der kan selvfølgelig være forskel på butikkerne, og vi har lavet en liste med forhandlere vi anbefaler i prioriteret rækkefølge.

Personen bag Ecigaretguiden.dk

mikkel nielsenMit navn er Mikkel Nielsen og jeg hovedmanden bag denne side. Jeg er fortaler for e-cigaretten, og har læst en masse om emnet, og ønsker at være med til at præge debatten om e-cigaretter her i Danmark. Mange gange er det Kræftens bekæmpelse eller Sundhedsstyrelsen som når ud til den brede befolkning, desværre synes jeg ikke at de formår at danne et nuanceret billede af hvad e-cigaretten er, og hvilken gavn den bringer til en masse folk rundt om i landet.

 

 

 

Det øvrige team

e cigaret support
John Pedersen
Er med til at skrive nye artikler og er ansvarlig for at der bliver svaret på spørgsmål fra vores besøgende.
fotografen er på vej

Lise Sørensen

Ønsker altid at gøre en god handel, og har ansvaret for at holde priserne opdaterede, så vores brugere ved hvor de skal købe deres damp udstyr.

fotografen er på vej

Per Sørensen

Har dampet i mere end 4 år, og skriver løbende artikler til vores brugere.

 

Kunne du tænke dig at være med på holdet?

Hvis der mangler noget på siden, og har du nogle rettelser eller har noget godt indhold som du gerne vil have udgivet her på siden, så skal du være velkommen til at kontakte os her. Du kan også skrive hvis du ønsker at blive en del af redaktionen og være med til at skrive artikler og præge den information som kommer ud til flere tusinde besøgende hver måned.