kangertech evod clearomizer


Kort om Evod clearomizeren:

Vores anmeldelse: (4,8 / 5)
Clearomizeren er blandt vores favoritter, og producerer en god damp, dog med et lidt mindre halskrads end ce4. Den passer til alle ego og evod batterier og man kan skifte coilen, så den er relativ økonomisk i drift. Det er desuden en bottom coil model.

 

Gennemgang

evod coilEvod er som sagt en bottom coil clearomizer, og det er med til at give en renere smag pga. af coilens placering og sikre at man får brugt al sin e-væske. Kroppen på clearomizeren er lavet af aluminium for at sikre en lang holdbarhed, alligevel er det muligt at følge med i hvor meget e-væske der er tilbage, da der to steder er et tyndt vindue ind til væsken.

Evods opbygning gør at den er let at fylde op, da det ikke er nødvendigt at fjerne mundstykket, og er på alle punkter virkelig brugervenlig. Den fås i mange farver og også forskellige modstande(ohm), men sælges som standard med 2,5 ohm. Tanken kan indeholde 1,8 ml e-juice.

Du behøver ikke at skifte clearomizeren ud hver gang atomizerhovedet brænder sammen, men kan i stedet skifte coilen, som typisk kan købes i en fem pak, og det øger holdbarheden af evod clearomizeren. Alt i alt en rigtigt god og billig clearomizer med minimal vedligeholdelse.

Priser

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
39,00 DKK 29,00 DKK 68,00 DKK Læs mere
45,00 DKK 59,00 DKK 84,00 DKK Læs mere
 

Seneste anmeldelser

Evod clearomizer Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1


Har du prøvet produkt – Så hjælp os andre dampere og kom med en vurdering af produktet:

Navn
Email
Titel
Rating
Din anmeldelse