ego t1


 Vurdering af Ego T:

Vores anmeldelse:  (2,8 / 5)
Dette er en af de ældre modeller, og var populær hos nybegyndere da markedet for e-cigaretter for alvor tog fart, da prisen var lav og kvaliteten var høj. Modellen benytter et tank-system, hvilket betyder man selv skal fylde e-væske på. Sidenhen er der sket utrolig meget og i dag kan vi ikke anbefale at købe dette sæt, men gå efter noget nyere. Se mere under vores anmeldelser.

Gennemgang

Modellen består af 3 dele. Første del er batteriet, og det er typisk et 650 mAH som cirka har en batteritid på 6 timer. Batteriet kan man altid opgraderer senere hen til et større med længere batteritid. Anden del er atomizeren som er den del der egot1sørger for at opvarme e-juice til damp.

Atomizeren har kun en begrænset levetid, og skal skiftes cirka hver fjerde uge. Sidste del er tanken, som er et system hvor e-juice bliver opbevaret og derfra fordelt rundt de steder man skal bruge den.

Der findes mange billige varianter af denne model, men den bedste er helt klart fra Joyetech ,og selv om kvaliteten er høj generelt hos Joyetech, så er denne model ikke tidsvarende, da den er for besværlig at håndtere, og giver ikke en god nok damp i forhold til hvad de bedste modeller kan levere.

 

Priser

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Seneste anmeldelser

Ego T Overall rating: ★★★☆☆ 3 based on 6 reviews
5 1

Køb en anden

★★☆☆☆
2 5 1
Kan godt fungerer, men ofre man lidt mere får man meget mere for pengen med en anden model

Er ved at være forældet

★★☆☆☆
2 5 1
Modellen fungerer men der er bedre på markedet

bedre e-cigaretter findes

★★★☆☆
3 5 1
Jeg er stoppet med at ryge cigaretter (20 stk. dagligt) efter jeg er begyndt at dampe. Det tog 14 dage. Jeg har prøvet dette sæt, men var hurtigt irriteret, fordi clearomizeren lækker eller er defekt fra start. Jeg vil ikke holde op med at ryge, så jeg kræver et ordentligt produkt. Det har jeg fundet i Kangertech Evod. Jeg har haft cigaretten i mere end en mdr. nu og det er en fornøjelse at bruge den. \r\nJeannette

Passer til de fleste!

★★★★☆
4 5 1
Da jeg modtag min ego-t kendte jeg intet til e cigaretter, men lærte det hurtigt, og har den stadigvæk efter 4 mdr.

Ok, men har prøvet bedre modeller

★★★☆☆
3 5 1
Jeg startede ud med en netop denneecigaret, da jeg begyndte at dampe for snart 1,5 år siden. For et 1 år siden skiftede jeg dog model til en model med variabel volt:)

God e cigaret

★★★★☆
4 5 1
Jeg har kun haft gode oplevelser med egoT, og kan sagtens anbefale den.

Har du prøvet denne – Så hjælp os andre dampere og kom med en vurdering af produktet:

Navn
Email
Titel
Rating
Din anmeldelse