E juice skal behandles med omtanke

E-juice er ikke en væske man kan opbevare hvor som helst, da den indeholder nikotin som jo er et giftigt stof, og det bør derfor behandles som et stof der kan være potentielt farligt.

Giftlinien meddeler at flere og flere kontakter dem i forbindelse med at børn og voksne er blevet forgiftet med nikotin efter at have været i kontakt med E-juice. Dette kan ske via munden, men også kontakt via huden kan forårsage en forgiftning. Derfor har vi lavet denne guide, så det er muligt at forebygge fremtidige uheld.

Som sagt er det nikotin der er den giftige del, og e-juice uden nikotin er derfor ganske uskadelige, men i langt de fleste tilfælde indehold e-juicen nikotin.

Har du været ude for et uheld?

Kontakt giftlinien på Tlf. 82 12 12 12


 

Placering af e-juicen

Det er vigtigt at opbevare sine e-juice et sikkert sted, hvis f.eks børn eller dyr får fingre i den, så kan de flotte farver virke fristende, og en forkert brug af væsken kan få katastrofale følger og i værste tilfælde slå ihjel. Vi anbefaler derfor at benytte et aflåst skab, det kan f.eks være et medicinskab eller lignede. Mange vælger at opbevare e-juice i køleskabet, da det er en let løsning og holder væsken frisk, og hvis denne løsning vælges, så placere flaskerne i den øverste hylde, så børn ikke kan nå dem, og sørg for at benytte flasker der har børnesikring.

Arbejdet med e-juice kræver at man benytter handsker, da der let kan komme noget spildt e-juice på hænderne, og herfra kan væsken trænge ind i blodet. Skulle uheldet være ude, så skynd dig at væske dine hænde ri vand.

Vi vil desuden i denne forbindelse gerne understrege, at e-cigaretter ikke bør sælges til unge under 18 år.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *