E-cigaretter anbefales nu i Storbritannien

Via Public Health England (PHE) har alle de offentlige engelske organisationer sagt god for elektroniske cigaretter, og i pressemeddelelsen fra d. 15.09.15 bliver det anbefalet at benytte e cigaretten til rygestop fremadrettet.

PHE er ikke hvem som helst, det er er faktisk en organisation med godt 5000 ansatte, hvor størstedelen er forskere og eksperter indenfor sundhed.

Se hele pressemeddelelsen her.

Dette er bare en nyhed blandt mange, som har fortæller om det positive vi her på ecigaretguiden.dk har set lige fra starten. Seneste var denne undersøgelse som viser at cigaretter er 20 gange mere farlige end e cigaretter. Har du ikke prøvet e cigaretter endnu, så anbefaler vi at du tager handling, og med hjælp fra e cigaretten for kvittet smøgerne en gang for alle.

Er du stadigvæk skeptisk?

Der har været meget propaganda imod e cigarettern i de danske aviser, og derfor er der desværre stadigvæk mange danskere, som er utrygge ved e cigaretten, det bør man dog ikke være, og vi anbefaler at man ser på hvad e juice indeholder, og det vil hurtigt blive klart at de er mindre skadelige. Desuden sparer man penge ved et skifte til e cigaretter.