Clearomizeren består af en væskebeholder, et mundstykke og en brænder( atomizer). De fleste modeller er gennemsigtige, så man lettere kan se hvor meget e-juice man har tilbage og fås et hav af farvevarianter.

Valget af clearomizer/tank har indflydelse på den damp din ecigaret producerer, og det kan være svært at sige hvilken model der passer bedst til netop dig. Læs mere om hvert enkelt produkt for en beskrivelse af hvad de enkelte clearomizere har af egenskaber, og hvor meget e-juice den kan rumme.

Populære clearomizere

ce4 

ce4 clearomizerVurdering:4.2 Stars (4.2 / 5)
Billigste pris: 48,00 kr
En gennemtestet model som er meget populær med plads til 1,6 ml e-væske

Evod 

kangertech evod clearomizerVurdering:4.8 Stars (4.8 / 5)
Billigste pris: 68,00 kr
Kvalitet til fornuftige penge. En af de nyeste modeller – bliver mere og mere populær.

Vivi Nova

vivi nova clearomizerVurdering:4.7 Stars (4.7 / 5)
Billigste pris: 79,00 kr
Ligner en rigtig cigaret og er nem at betjene. Er et godt valg hvis du ikke ønsker at “nørde” for meget.


Grunden til at clearomizere er så populære, det skyldes at de er lækagefrie og derudover er helt vildt lette at betjene. En påfyldning foregår ved at man skruer mundstykket af og hælder e-væsken ned i clearomizeren. Man skal dog være opmærksom på at clearomizeren kun har en begrænset levetid, og skal typisk skiftet hver 3-4 uge, men kan være mere eller mindre afhængig hvor meget den bliver brugt samt kvaliteten på det produkt man køber.

For at få den bedste oplevelse, så gælder det om at fylde væske på helt korrekt, og lige meget hvilken model man har, så må man for alt i verden ikke få væske ned i det midterste rør i clearomizeren, da det kan skabe problemer. Hvis man har en en lille flaske (påfyldningsflaske) med tip, så er det en lettere opgave, og kan spare en for en masse problemer.

Hvis der er sat streger på clearomizeren i forhold til hvor meget man må fylde op, så er det vigtigt at overholde disse retningslinier, så man ikke får nogle uheld.

Når man tager en helt ny tank i brug, så skal man huske at lade den stå lidt i et godt stykke tid, ellers er chancerne for at smage en ubehagelig brændt smag stor.

Clearomizere har kun en begrænset levetid, og holdbarheden kan vare fra alt mellem 2-6 uger alt efter hvor meget man benytter den og hvordan de vedligeholdes, men når man begynder at kunne smage noget brændt, så er det tid til at skifte til en ny.

Nogle modeller har en brænder (coil) som kan skiftes, og ved at skifte denne løsning kan man spare penge i det lange løb.