En stor del af selve e-cigaretten er batteriet, da det er selve “motoren”. Det er derfor meget vigtigt at vælge det rigtige batteri, da det har meget at sige i forhold til hvad man kan få ud af sin e-cigaret.

Vi arbejder i øjeblikket med at lave prissammenligning for disse produkter

Ego batterier

Dette er det typiske standard batteri, som fås i mange forskellige farver og former. Der en lille knap på og den lyser npr man holder den inde, hvilket betyder at batteriet er aktiveret når den holdes inde, og holder op når den slippes. Batterierne fås med forskellige mAh, og siger noget om batteriet kapacitet/levetid. Der er et indvendigt gevind som hedder 5-10 gevind, som passer til mange nyere clearomizere, og et udvendigt gevind kaldet ego gevind. Batteriet kan låses så det ikke går i gang når det ligger i lommen. Et fuldt opladt batteri ligger på 4,2 V, men i takt med at batteriet bliver afladt vil volten dale ne smule.

Variabel volt batterier

Ønsker man at undgå tab af volt, så skal man vælge et batteri med variabel volt,hvilket betyder at man selv kan bestemme hvilken volt man damper ved. Det betyder at man ikke mister dampmængden, men batteriet vil hurtigere blive brugt, og batterierlevetiden vil være kortere.

Batterier til mods

Mods er en teknologi som mange flere entuastiske dampere, og man akan få en bedre dampudvikling og bedre smag benytter. Er mod benytter almindelige batterier som kan puttes ind i bunden af et mod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikring af batteriers levetid

For at få det optimale ud af et batteri, så er der en række råd man kan følge

1. Første opladning: når du modtager batteriet vil det typisk være et litium batteri, og de kan ikke lide at blive overopladet, men den allerførste opladning skal være lang, da det forlænger batteriets levetid. For en nøjagtig opladningstid anbefaler vi at man læser hvad producenten skriver.

2. Opbevaring: hvis batteriet skal ligge i en længere periode, så er det en god ide at opbevare det et mørk sted. Desuden skal batteriet helst være opladet, da der vil være en løbende afladning, og batteriet beskyttelses kobling vil stadigvæk virke så længe det ikke løber tomt.

3. Brug batteriet: batteriet har bedst af at blive brugt, og jo flere dage det ligger stille desto dårligere bliver det.